Тапіока: що це і як приготувати "Bubble Tea"

Тапіока — це маленькі тверді, але м'які після замочування, перлини, виготовлені з натурального крохмалю, отриманого з кореня маніоки. Сьогодні поговоримо про те, як правильно варити тапіоку і як приготувати популярний напій "Bubble Tea".

Як правильно варити тапіоку

  • Налийте в велику каструлю 2,5 л води (обсяг води має дорівнювати 6-8 об’ємам перлин тапіоки).
  • Доведіть воду до кипіння і висипте 250 г перлин тапіоки.
  • Перемішуйте, поки перлини не піднімуться на поверхню води. Процес приготування на середньому вогні триває приблизно 25 хвилин.
  • Після завершення накрийте каструлю кришкою і дайте постояти 30 хвилин.
  • Промийте перлини під холодною водою, щоб вони не злиплися.
  • Пересипте їх у ємність, додайте цукру і добре перемішайте. Можна також додати трохи води.
  • Залиште перлини на 5 хвилин, щоб вони ввібрали цукор і стали солодкими. Зберігайте готові перлини не більше 14-20 годин.

Купити перлини тапіоки та інші інгредієнти для Bubble Tea ви можете в нашому магазині.