Тапіока: що це і як приготувати "Bubble Tea"

Тапіока — це маленькі тверді, але м'які після замочування, перлини, виготовлені з натурального крохмалю, отриманого з кореня маніоки. Сьогодні поговоримо про те, як правильно варити тапіоку і як приготувати популярний напій "Bubble Tea".
Як правильно варити тапіоку
- Налийте в велику каструлю 2,5 л води (обсяг води має дорівнювати 6-8 об’ємам перлин тапіоки).
- Доведіть воду до кипіння і висипте 250 г перлин тапіоки.
- Перемішуйте, поки перлини не піднімуться на поверхню води. Процес приготування на середньому вогні триває приблизно 25 хвилин.
- Після завершення накрийте каструлю кришкою і дайте постояти 30 хвилин.
- Промийте перлини під холодною водою, щоб вони не злиплися.
- Пересипте їх у ємність, додайте цукру і добре перемішайте. Можна також додати трохи води.
- Залиште перлини на 5 хвилин, щоб вони ввібрали цукор і стали солодкими. Зберігайте готові перлини не більше 14-20 годин.
Купити перлини тапіоки та інші інгредієнти для Bubble Tea ви можете в нашому магазині.