🥥 Кокосово-фруктовий Bubble Tea-коктейль

Інгредієнти:

  • 150 мл завареного зеленого чаю (сенча або жасминовий)

  • 50 мл кокосового молока або вершків

  • 2 ст. л. кокосового желе(можна з ароматом манго, маракуї або лічі)

  • 1 ст. л. тапіоки або фруктових кульок (наприклад, зі смаком полуниці або маракуї)

  • 1 ч. л. меду або сиропу (за бажанням)

  • Лід

Приготування:

  1. Завари чай і дай йому охолонути.

  2. У шейкері змішай чай, кокосове молоко та мед. Добре струсни.

  3. У склянку виклади кокосове желе та топінг.

  4. Додай лід і залий коктейльною сумішшю.

  5. Подай з широкою трубочкою — щоб ловити кожен шматочок желе!

✨ Порада: Якщо хочеш зробити подачу ще ефектнішою — додай кілька шматочків свіжого манго або м’яти зверху.