ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Чай (зелений або синій) — 100 мл
  • Сироп «Ананас» — 30 мл
  • Сироп «Кокос» — 15 мл
  • Збиті вершки — 100 мл
  • Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Порція перлин — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.

 

 

 

Приготування

  1. У мірну склянку налийте сиропи.
  2. Перелийте вміст мірної склянки у шейкер, додайте збиті вершки (100 мл — можна відміряти за поділками на шейкері).
  3. Додайте необхідну кількість льоду.
  4. Налийте зелений (або синій) чай і, за потреби, трохи окропу для регулювання температури.
  5. Ретельно збийте всі інгредієнти у шейкері.
  6. У фірмову склянку викладіть перлини, потім акуратно влийте готовий коктейль.
  7. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка

*Цей рецепт створено на основі інгредієнтів, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на відповідний інгредієнт.