Фруктові Мікси

Сandy Pearl

бабл ти розового цвета из чего

– ЧАЙ (ЗЕЛЕНИЙ, ЧОРНИЙ, ЕРЛ-ГРЕЙ) – 200 МЛ
-СИРОП полуниця – 30 МЛ

-Сироп ваниль – 10мл
-ФРУКТОЗА – 15 МЛ
-ЛІД; ОКРІП – В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД БАЖАНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ КОКТЕЙЛЮ
– ПОРЦІЯ ПЕРЛИН – 40 Г (ЗА БАЖАННЯМ ГОСТЯ МОЖЛИВЕ ДОДАВАННЯ ДОДАТКОВОЇ ПОРЦІЇ ПЕРЛІВ; МОЖЛИВЕ ЗМІШУВАННЯ ДО 3 ВИДІВ ПЕРЛІВ В ОДНІЙ ПОРЦІЇ)

Перелийте сироп і фруктозу в мірний стаканчик. Перелийте вміст мірного стаканчика в шейкер, додайте необхідну кількість льоду (3/4 шейкера – холодний, 1/4 – теплий або 200 мл води – гарячий). Залити чаєм. Змішайте всі інгредієнти в шейкері. Перелийте коктейль поверх перлин у фірмовий келих. Закриваємо кришкою і подаємо гостям!

Цей рецепт заснований на інгредієнтах, що продаються на цьому сайті, натисніть на інгредієнт, щоб побачити рекомендований продукт.

стакан 45мл
Bubble tea