ФРУКТОВИЙ МІКС
Інгредієнти (на 1 порцію):
- Чай (зелений, чорний, Ерл-Грей) — 200 мл
- Сироп «Лайм» — 25 мл
- Сироп «М’ята» — 20 мл
- Фруктоза — 5 мл
- Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
- Порція перлин — 40 г
За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.
Приготування
- Налийте сиропи та фруктозу в мірну склянку.
- Перелийте вміст мірної склянки у шейкер.
- Додайте потрібну кількість льоду (3/4 шейкера — холодний варіант, 1/4 — теплий варіант або 200 мл води — гарячий варіант).
- Долийте заварений чай.
- Ретельно збийте всі інгредієнти в шейкері.
- Обережно перелийте готовий коктейль поверх перлин у фірмовий келих.
- Закрийте кришкою та подавайте гостям!
Примітка: Цей рецепт заснований на інгредієнтах, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на потрібний інгредієнт.