Фруктові Мікси

Мохіто

бабл ти мохито

ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

рецепт фото

  • Чай (зелений, чорний, Ерл-Грей) — 200 мл
  • Сироп «Лайм» — 25 мл
  • Сироп «М’ята» — 20 мл
  • Фруктоза — 5 мл
  • Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Порція перлин — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.

Приготування

  1. Налийте сиропи та фруктозу в мірну склянку.
  2. Перелийте вміст мірної склянки у шейкер.
  3. Додайте потрібну кількість льоду (3/4 шейкера — холодний варіант, 1/4 — теплий варіант або 200 мл води — гарячий варіант).
  4. Долийте заварений чай.
  5. Ретельно збийте всі інгредієнти в шейкері.
  6. Обережно перелийте готовий коктейль поверх перлин у фірмовий келих.
  7. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка: Цей рецепт заснований на інгредієнтах, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на потрібний інгредієнт.