ФРУКТОВИЙ МІКС
Інгредієнти (на 1 порцію):
- Чай (зелений або синій) — 100 мл
- Сироп «Ананас» — 30 мл
- Сироп «Кокос» — 15 мл
- Збиті вершки — 100 мл
- Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
- Порція перлин — 40 г
За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.
Приготування
- У мірну склянку налийте сиропи.
- Перелийте вміст мірної склянки у шейкер, додайте збиті вершки (100 мл — можна відміряти за поділками на шейкері).
- Додайте необхідну кількість льоду.
- Налийте зелений (або синій) чай і, за потреби, трохи окропу для регулювання температури.
- Ретельно збийте всі інгредієнти у шейкері.
- У фірмову склянку викладіть перлини, потім акуратно влийте готовий коктейль.
- Закрийте кришкою та подавайте гостям!
Примітка
Цей рецепт створено на основі інгредієнтів, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на відповідний інгредієнт.