Фруктові Мікси

Перлинна колада

ананасовый бабл ти

ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Чай (зелений або синій) — 100 мл
  • Сироп «Ананас» — 30 мл
  • Сироп «Кокос» — 15 мл
  • Збиті вершки — 100 мл
  • Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Порція перлин — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.

Приготування

  1. У мірну склянку налийте сиропи.
  2. Перелийте вміст мірної склянки у шейкер, додайте збиті вершки (100 мл — можна відміряти за поділками на шейкері).
  3. Додайте необхідну кількість льоду.
  4. Налийте зелений (або синій) чай і, за потреби, трохи окропу для регулювання температури.
  5. Ретельно збийте всі інгредієнти у шейкері.
  6. У фірмову склянку викладіть перлини, потім акуратно влийте готовий коктейль.
  7. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка

Цей рецепт створено на основі інгредієнтів, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на відповідний інгредієнт.