ФРУКТОВИЙ МІКС
Інгредієнти (на 1 порцію):
- Чай (зелений, чорний, Ерл-Грей) — 200 мл
- Сироп «Апельсин» — 30 мл
- Сироп «Ананас» — 15 мл
- Фруктоза — 5 мл
- Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
- Порція перлин — 40 г
За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.
Приготування
- Налийте сироп та фруктозу в мірну склянку.
- Перелийте вміст мірної склянки в шейкер, додайте необхідну кількість льоду (3/4 шейкера — холодний, 1/4 — теплий або 200 мл води — гарячий).
- Залийте чаєм.
- Ретельно змішайте всі інгредієнти в шейкері.
- Акуратно перелийте готовий коктейль поверх перлин у фірмову склянку.
- Закрийте кришкою та подавайте гостям!
Примітка
Цей рецепт заснований на інгредієнтах, що продаються на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на відповідний інгредієнт.