Рецепти

Перлинний світанок

бабл ти фруктовый

ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Чай (зелений, чорний, Ерл-Грей) — 200 мл
  • Сироп «Апельсин» — 30 мл
  • Сироп «Ананас» — 15 мл
  • Фруктоза — 5 мл
  • Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Порція перлин — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.

Приготування

  1. Налийте сироп та фруктозу в мірну склянку.
  2. Перелийте вміст мірної склянки в шейкер, додайте необхідну кількість льоду (3/4 шейкера — холодний, 1/4 — теплий або 200 мл води — гарячий).
  3. Залийте чаєм.
  4. Ретельно змішайте всі інгредієнти в шейкері.
  5. Акуратно перелийте готовий коктейль поверх перлин у фірмову склянку.
  6. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка

Цей рецепт заснований на інгредієнтах, що продаються на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на відповідний інгредієнт.