Рецепти

Перлина на пляжі

бабл ти с фруктами

ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Чай (зелений, чорний, Ерл-Грей) — 200 мл
  • Сироп «Апельсин» — 30 мл
  • Сироп «Кавун» — 20 мл
  • Сироп «Мигдаль» — 10 мл
  • Фруктоза — 15 мл
  • Лід і окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Порція перлин — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 видів перлин в одній порції.

Приготування

  1. Налийте сиропи й фруктозу в мірну склянку.
  2. Перелийте вміст мірної склянки у шейкер.
  3. Додайте потрібну кількість льоду (3/4 шейкера — холодний варіант, 1/4 — теплий або 200 мл води — гарячий).
  4. Залийте чаєм.
  5. Ретельно змішайте всі інгредієнти в шейкері.
  6. Акуратно перелийте готовий коктейль поверх перлин у фірмовий келих.
  7. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка: Цей рецепт створено на основі інгредієнтів, що можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на потрібний інгредієнт.