Блог, Перлини

Різновиди перлин для Бабл ті – огляд видів

Перлини або кульки Бабл ті – загальна назва для желейних елементів, які додають у чайну або кавову основу для приготування коктейлів. Модна індустрія приготування Bubble tea активно розвивається в Україні, тому стає складніше зорієнтуватися в асортименті. У цій статті постараємося докладніше розповісти про характеристики та різновиди перлин.

How to Make Bubble Tea: The Ingredients, Recipe, Storage Instruction |  Bubbleteahub

Особливості желейних перлин

Щоб зробити напій із кульками всередині під назвою Бабл ті використовуються желейні перлини. Вони характеризуються такими властивостями:

  • щільна структура, яка дає їм змогу зберігати форму й осідати на дні склянки з коктейлем, водночас надаючи йому фруктового смаку;
  • м’яка желейна консистенція, щоб покупець міг без проблем розжувати кульки в напої;
  • невелика вага і розмір – в упаковку додаються однакові круглі перлини;
  • натуральний склад – основою сокових кульок стають винятково натуральні фруктові екстракти та десерти, що робить їх насиченими вітамінами та мікроелементами.

Тому фруктові кульки Бабл від виробників з Тайваню і України, представлені в каталозі інтернет-магазину “Pearl Tea”, є багато в чому схожими продуктами. У чому тоді полягає принципова різниця між ними, що змушує ретельно вивчати асортимент у пошуках оптимального варіанту?

Види сокових кульок для Бабл ті

Виробники з України та Тайваню випускають кульки для коктейлів Bubble tea з різними смаковими особливостями. Популярністю користуються елементи з такими смаками:

  • композиції з класичними фруктами, звичними українським покупцям – вітчизняні виробники орієнтуються на перлини зі знайомими смаками яблук, вишні, малини, полуниці, кавуна та деяких інших фруктів;
  • тропічні композиції – щоб насолодитися незвичайними коктейлями, можна купити фруктові кульки для чаю зі смаками кокоса, ківі, лічі, ананаса, манго, маракуї та інших фруктів, що не ростуть в українському кліматі;
  • десертні варіанти – основою солодких перлин, окрім фруктів, можуть слугувати популярні десерти – шоколад, тірамісу, чізкейк та інше.

Від смакового варіанту сокових кульок безпосередньо залежить зміни смаку чайної або кавової основи під час їх додавання. Тому можна отримати коктейлі з нудотно солодкими, кислуватими, ванільними, пряними та іншими нотками. Такий асортимент дає змогу значно розширити коктейльне меню закладів громадського харчування, здивувати відвідувачів оригінальними рішеннями та задовольнити смаки кожного.

image 1

На що ще звернути увагу під час вибору

Щоб сокові кульки сприяли отриманню смачних коктейлів, вони мають відповідати кільком параметрам:

  • форма – фруктові Бабл ті кульки мають зберігати пружну консистенцію під час додавання в напій і не розчинятися, адже візуальна складова з добре видимими перлинами є одним із секретів популярності коктейлів;
  • склад – під час виробництва перлин використовують натуральні рослинні екстракти без додавання хімічних речовин, щоб коктейлі приносили користь для здоров’я;
  • тара – фруктові кульки поміщають у щільно закриті відерця, баночки або пакування, щоб вони були захищені від впливу сонячних променів, вологості, не ушкодилися під час транспортування;
  • універсальність – перлини для Бабл ті виробляються таким чином, щоб вдало поєднуватися з будь-якими основами, зокрема чорними або зеленими чаями, лате, молочними коктейлями, бути придатними для приготування холодних або гарячих напоїв.

У нашому інтернет-магазині представлені оригінальні натуральні перлини, доставлені безпосередньо з Тайваню, або виготовлені в Україні. Різні смакові поєднання для зручності упаковуються в тару по 210 г, 950 г, 1,3 кг, 1,8 кг, 2 кг і 3,2 кг. Це дає змогу індивідуальним замовникам і бізнесам підібрати оптимальний варіант з урахуванням витрачання кульок.

Невеликі баночки по 210 грам дають можливість новачкам спочатку спробувати кілька смаків кульок Bubble tea, а потім прийняти для себе рішення про доцільність їхньої купівлі у більшій тарі. Придбання оптовими партіями дає більше переваг і знижує собівартість приготування одного коктейлю. Це вигідне рішення для закладу громадського харчування.

На окрему увагу заслуговують кришталеві кульки, представлені смаками зеленого чаю, таро і сакури. Незвичайні варіанти мають щільну структуру, яка зберігається під час додавання в рідину, і цікавий смак. Вони є готовими рішеннями, які можна одразу додавати в коктейль, не виконуючи з ними жодних попередніх дій.

image 3

На якому виді кульок краще зупинитися

Не можна однозначно виокремити, які кульки є найкращими та вирізняються з-поміж інших. Немає різновидів, які смачніші або гірші за інші. Багато в чому це залежить від смакових вподобань споживача та майстерності в поєднанні перлин із різноманітними основами. Серед широкого асортименту кожен зможе знайти для себе оптимальний варіант.

Закладам громадського харчування рекомендується вводити в меню кілька різновидів фруктових перлин. Можна купити кульки Бабл ті невеликими партіями, вивчити на які з них буде підвищений попит у відвідувачів, щоб потім зосередитися на регулярних оптових поставках саме цих варіантів у бажаній тарі.

Найголовніше – це гарантоване забезпечення натуральності продукту, який матиме характерні для сокових кульок властивості. Перлини не повинні розчинятися, погано тримати форму в коктейлі. Вони вирізняються соковитістю, насиченістю і легко пережовуються. Для цього використовуються спеціальні складові, що роблять напій Bubble tea таким, яким він тріумфальною ходою підкорив усю Європу та інші континенти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *