Рецепти

Чорний апельсиновий чай

пряный вкусный бабл ти

ФРУКТОВИЙ МІКС

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Чай (зелений) — 150 мл
  • Сироп «Спайс» — 50 мл
  • Сироп «Апельсин» — 25 мл
  • Молоко — 150 мл
  • Фрукти:
    • Грейпфрут — 4 кубики
    • Зірочка бадьяна
    • Журавлина (клюква) — 4–5 ягід
  • Лід, окріп — за потреби (залежно від бажаної температури коктейлю)
  • Перлини — 40 г

    За бажанням гостя можна додати додаткову порцію перлин або змішати до 3 різних видів перлин в одній порції

Приготування

  1. У мірну склянку налийте всі сиропи та фруктозу.
  2. Вилийте вміст мірної склянки у шейкер, додайте необхідну кількість прогрітого молока.
  3. Налийте зелений чай і (за потреби) воду.
  4. Ретельно збийте в шейкері всі інгредієнти.
  5. У фірмову склянку викладіть перлини, потім акуратно влийте готовий коктейль.
  6. Додайте кубики грейпфрута, прикрасьте журавлиною та зірочкою бадьяна.
  7. Закрийте кришкою та подавайте гостям!

Примітка

Цей рецепт розроблено на основі інгредієнтів, які можна придбати на цьому сайті. Щоб переглянути рекомендований продукт, натисніть на потрібний інгредієнт.