Фруктовый коктейль Диня
– чай (зелений, чорний, ерл-грей) – 200 мл
-сироп диня – 45 мл
-фруктоза – 10 мл
-лід; окріп – в залежності від бажаної температури коктейлю
– порція перлин – 40 г (за бажанням гостя можливе додавання додаткової порції перлів; можливе змішування до 3 видів перлів в одній порції)
Приготування:
Перелийте сироп і фруктозу в мірний стаканчик. Перелийте вміст мірного стаканчика в шейкер, додайте необхідну кількість льоду (3/4 шейкера – холодний, 1/4 – теплий або 200 мл води – гарячий). Залити чаєм. Змішайте всі інгредієнти в шейкері. Перелийте коктейль по перлинах у фірмовий келих. Закриваємо кришкою і подаємо гостям!
Примітка: Цей рецепт заснований на інгредієнтах, що продаються на цьому сайті, натисніть на інгредієнт, щоб побачити рекомендований продукт.